My wife is hen ελληνικα!!


Μια φορά και ένα καρό , όχι πάντως πολύ παλιά όπως στα παραμύθια, ήταν ένας νεαρος που λεγοταν Γιώργος . Ο Γιώργος μας ήταν πολύ φτωχος και είχε χάσει τους γονείς του εδώ και πολύ καιρό. Και δούλευε παρα πολύ σκληρά για να ζήσει . Όπως τα περισσότερα αγόρια είναι πολύ ακατάστατα , έτσι ήταν και αυτός.


Το σπίτι του ηταν σε ένα χωριό μερικά χιλιόμετρα μακριά από την πόλη και ειχε οικόπεδο . Γύρω από το σπίτι είχε ένα κοτέτσι και ένα μέτριο κήπο όπου περιποιούνταν  τα ζαρζαβατικά του , τα οποία πωλούσε μερικές φορές για να ζησει
  Λυπόνταν που λογω της δουλειας του δεν ειχε χρόνο για να βρει καμία κοπέλα για να τον βοηθήσει. Ήταν πιο σημαντικό για αυτόν για να βρει τα προς το ζην. Πολλές φορές το σκεφτόταν και τελικά έμενε με την σκέψη! 

Κάποια μέρα, αργά το βράδυ , από τον ουρανό έπεσαν ακτίνες φωτός κάπου κοντά στην περιοχή που έμενε . 

Την επομένη μέρα όταν επέστρεψε από την δουλειά του , παραξενεύτηκε που είδε το σπίτι  συμμαζεμένο  και με ένα νοστιμότατο φαγητό έτοιμο στην κουζίνα.  


Το ιδιο συνέβη και την επόμενη μέρα


Την τρίτη ημέρα έφυγε από το σπίτι αλλα δεν πήγε πολύ μακριά . Μετά από λίγη ώρα , επέστρεψε ξαφνικά και βρήκε στο σπίτι του μια ωραία νεαρη μελαχρινή κοπέλα που καθάριζε το σπίτι . Η κοπέλα δεν πρόλαβε να ξεφύγει και βρίσκονταν σε αμηχανία.


Βλέποντας την , ο φίλος μας παραξενεύτηκε και την ρώτησε. Ποια είσαι και πως βρέθηκες εδώ ???

Το ονομα μου είναι Μαίρη και ήρθα να σε ευχαριστήσω (merry ). H επιθυμία σου εισακούστηκε και για αυτό τον λόγο βρίσκομαι εδώ !!


Και μετά από αρκετή συζήτηση , ο φίλος μας την άφησε να τον βοηθήσει στις δουλείες  του σπιτιού . Την επόμενη μέρα όταν πήγε στο κοτέτσι για να μαζέψει αυγά διαπίστωσε ότι μια από τις κότες έλειπε!!

Η Μαρία του είπε τοτε ¨Ναι αγαπητέ μου είμαι μια από αυτές τις κότες !


Κάποια από τις επόμενες μέρες καθώς η Μαίρη καθάριζε ένα τριαντάφυλλο , ένα αγκάθι τσίμπησε το δάκτυλο της και έπεσε μια σταγόνα αίματος ατο χώμα , Την επόμενη μέρα το τριαντάφυλλου αναπτύχτηκε πιο γρήγορα από ότι συνήθως ..


Ο Γιώργος φαίνεται να εντυπωσιάστηκε. Έτσι και η Μαίρη του είπε ένα μυστικό της , ότι προέρχεται από ένα πνεύμα που ….ενσωματώθηκε μέσα στην κότα.


Έτσι σαν πνεύμα , τα περισσότερα ζώα επικοινωνούσαν μαζί της. Και μια μέρα πηρε ένα αηδονακι σαν παρεα στο σπιτι , μέσα σε ένα κελι, για να την τραγουδάει !


Κάποια άλλη μέρα καθώς ταΐζε τις κότες , τσιμπήθηκε στο δάκτυλο και μερικές σταγόνες αίματος , έπεσαν στην τροφή τους  . Τν επόμενη μερα η κότα που έφαγε τους σπόρους άρχισε να γεννά χρυσά αυγά ! Και για δοκιμή έκανε και το ίδιο με το αηδονάκι .ετσι η Μαίρη  θεώρησε ότι τα χρυσά κοπrana του πουλιού θα ήταν πιο χρήσιμα στον Γιωργο από ότι τα χρυσά αυγά.

Και ετσι η Μαίρη έγινε σύζυγος  του Γιώργου . Και σύντομα ο Γιώργος εγινε πλούσιος , εγκατάλειψε την δουλειά του ασχολήθηκε με καινούρια και πρόσφερε μερος της νέας περιουσίας του και στους φτωχούς του χωριού και ανακαίνισε το σπίτι


Δίπλα από το σπίτι του υπήρχε ένας πλούσιος με το όνομα Teddy , ο οποίος ζήλεψε βλέποντας τον πρώην φτωχό γείτονα του να αλλάζει όχι μόνο δουλειά , αλλα και να ανακαινίζει το σπιτι του κλπ . Και έμαθε ετσι ότι όλα οφείλονταν σε μια κότα που έκανε χρυσά αυγά. Ετσι κάποια στιγμή που έλειπαν και οι δυο από το σπίτι μπούκαρε και βρήκε την κότα. Μετά λύπης του όμως την επόμενη μέρα τα έχασε βλέποντας ότι η κότα έκανε κανονικά αυγά !!!


Η κότα έφυγε από το σπίτι του και επέστρεψε πίσω στο κοτέτσι προτού το καταλάβει ο teddy.

Ετσι ο teddy σκέφτηκε ανάποδα . να απαγάγει την Μαιρη !! Γνωρίζοντας ότι η γυναίκα του (Betty ) ηταν φίλη με την Μαίρη , αφού την κλείδωσε σε ένα μυστικό δωμάτιο , κράτησε το κλειδί μαζί του χωρίς να πει τίποτα στην γυναίκα του.


Η Μαιρη όμως ξέφυγε με τον δικό της τρόπο. Πρώτα μετατράπηκε σε σαύρα , πέρασε από την κάτω χαραμάδα της πόρτας , για ‘εκδίκηση’ (ειχε τον λογο της!) τσίμπησε το πόδι της φίλης της αφήνοντας ένα δηλητήριο χαμηλής δύναμης και έφυγε από το σπίτι


Μετα από το δάγκωμα η Μπετυ ήταν σχετικά άρρωστη, και δεν θεραπεύονταν   με τίποτα . ΟΙ γιατροί που την παρακολούθησαν  δεν μπόρεσαν να βρουν γιατρικό να την θεραπεύσει Τις επόμενες μέρες η Μαίρη πέρασε από το σπίτι του γείτονα και πρόσφερε ένα βιο-φάρμακο και ένα ειδικό βιο-ποτό για την θεραπεία . Και έτσι ο Teddy ζήτησε συγγνώμη
 
......

Και η ιστορία μας δεν τελειώνει εδω . Η ιστορία συνεχίζεται μόνο στα αγγλικά και θα έχει άλλο τίτλο και  θα περιλαμβάνει  πολύ περιπέτεια , δράση κπ μέσα σε περίπου 50 σελίδες με πολλές επιρροές απο Ασιατικές ιστορίες , αστυνομικά , τελενοβελες κλπ, με ιδιαίτερα προκλητικό περιεχόμενο (οχι τσοντα !)

Comments

Popular posts from this blog

Gumus a tv series with side effects !

Baraem and commentary on .... (read inside !)

A primer for anyone in heavy meNtal music