Η κοκκινοσκουφίτσα ο καλός λύκος και η κακιά γιαγιά



Η κοκκινοσκουφίτσα   ο  καλός λύκος και η κακιά γιαγιά
(μια πολύ κουφή ιστορία indeed)
Προσοχή η ιστορία  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΟΥ




Μια φορά και έναν καιρό μέσα στο δάσος υπήρχε μια κακιά  γιαγιά  που λέγονταν Ευθυμία …..(τρομάρα της) που κρατούσε την κοκκινοσκουφίτσα  με το όνομα Ιωάννα δέσμια μέσα στο σπίτι και δεν την άφηνε να βγει  έξω γιατί δεν ήθελε  η μικρή της  να βρει τον καλό λύκο που γίνονταν ένας ωραίος λυκάνθρωπος (τον έλεγαν Πιερ και ήταν και  gay μέχρι τότε !!)

Αλλά ένα βράδυ με πανσέληνο πήγε και την βρήκε και κλεφτήκανε Πήγαν σε άλλη πολη και παντρεύτηκαν. Otan  το ανακάλυψε η γιαγιά πήγε στον ανεμόμυλο και βρηκε τον Φρανκενστάιν που τύχαινε να είναι ο παππούς της  Ιωαννας . Η Ευθυμία και ο Φρανκενσταιν ήταν ζευγάρι από παλιά  αλλά ξένοι δάκτυλοι  δεν τους αφήσαν τότε να παντρευτούν.

Στο μεταξύ  ο Pier  και η Ιωαννα πήγαν για ασφάλεια στον πύργο του κόμη Δρακουλα που τυχαίνει  να είναι  και ο παππούς  του Pier.

Όταν  το ζευγάρι φτάνει , ο κόμης Δράκουλας τους οργάνωσε μια τελετή και κάλεσε  όλους , θνητούς , μάγους κλπ σε μια γιορτή  για όλα  τα γούστα  και βίτσια.

Αλλά την γιορτή την χαλάει η κακιά  κα Ευθυμία και ο Φρανκενσταιν . Η Ιωάννα και ο Πιερ το σκαν από την πίσω πόρτα και φεύγουν για  τον Ορφέα όπου παν να βρουν τον δικαστή προκειμένου να τους αφήσει η κα Ευθυμία και ο Φρανκενστάιν

Στον δρόμο για τον Ορφεα πηγαίνουν η κα ευθυμία και ο Φρανκενσταιν
Μετά από μερικές μέρες και στα μισά του δρόμου φτάνουν και πέφτει το ξύλο της αρκούδας μεταξύ των τεσσάρων Φτάνει  ο κόμης Δρακουλας με τον ακέφαλο καβαλάρη για να τους χωρίσουν , αλλά  τίποτα. Ο ακέφαλος καβαλάρης πηγαίνει για τον Ορφεα για να φέρει τον δικαστή προκειμένου να τους σταματήσει αυτός, και τελικά όλοι πηγαίνουν  στον Ορφεα  για να αποφασίσει.

Ολοι είναι μαζεμένοι , αυτοί και ο μαγικός κόσμος , τα πλάσματα της νύχτας και οι θνητοί.
Η απόφαση βγήκε:  Η Ιωάννα και ο Πιερ παραμένουν παντρεμένοι και όλοι πρέπει να δώσουν την ευχή τους .Ο δικαστής  επίσης  έβγαλε πόρισμα ότι η Κα Ευθυμία και ο Φρανκενσταιν να παντρευτούν και αυτοί !!

Αλλά ο ακέφαλος καβαλάρης εχει  αντίθετη άποψη . Την  κα Ευθυμία  την θέλει αυτός για τον εαυτό του , Και   πέφτει ένα χοντρό  ξύλο μεταξύ των  δυο , του ακέφαλου καβαλάρη και του Φρανεκενσταιν.

Και μετα  το ξύλο νικητής  βγαίνει ο Φρανκενσταιν, παίρνει το άλογο και την γιαγιά για τον ανεμόμυλο για τον γάμο . Τον γάμο τον ‘εκτέλεσε’ ο Δράκουλας Η κακιά  γιαγιά γίνεται καλή και έζησε με τον Φρανεκεσταιν στον ανεμόμυλο  και η κοκκινοσκουφίτσα έζησε στην καλύβα και κάθε χρόνο παν στον πύργο του κόμη Δράκουλα για την επέτειο και έζησαν αυτοί καλά και εμείς χειροτέρα (ξέρει κανείς αν ζουμε  καλυτέρα?? Δική μου ατάκα ) .

Όσο  για τον ακέφαλο καβαλάρη …..αυτός ακόμα ψάχνει για νύφη , μήπως είσαι εσύ????


Τηε ενδ!!!




(ευχαριστώ που το διαβασατε μονο μη με βαράτε !! )


Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

Gumus a tv series with side effects !

Baraem and commentary on .... (read inside !)

A primer for anyone in heavy meNtal music