Κ-Dramas στην Ελληνικη τηλεοραση

 Ισως να γνωριζετε ότι κατά την αρχη του 2000 ο Park Zhan Wook  ειχε γινει γνωστος στην Ελλαδα από τις λιαν  αξιολογες ταινιες του σε τέτοιο βαθμο που θεωρηθηκε απο μερικους κριτικους ότι  οι ταινιες του  ήταν ένα από τα πιο αξιολογα εξαγώγιμα προιοντα της Ν Κορεας . ΛΙγο αργοτερα ακολουθησε K-POP που εγινε   επισης γνωστη στο εξωτερικο όπως και πιο αργοτερα στο 2015- 16 και το Κ-drama

Ειχα ηδη παρει μια μικρη γευση από Κdrama  από το 96+ όταν η Κορεα μετεδιδε μερος του προγραμματος της μεσω δορυφορου  από το δορυφορικα καναλι Arirang και το KBS World αργοτερα. Δυο καναλια που τα παρακολουθουσα πολύ σπανια  

Χρονια μετα παρατηρησα ότι η δημοτικη τηλεοραση θεσσαλονικης εξεπεμπε κορεατικες σειρες λιγο πριν τα μεσανυχτα . Αν δεν κανω λαθος  ηταν γυρω στο 2016.  Ισως να είναι ακομη το πρωτο τηλοπτικο καναλι στην Ελλαδα που ξεκινησε να παιζει κορεάτικες σειρες στο προγραμμα του. 

4 χρονια αργοτερα to καναλι Star προσθεσε στο  πολύ βαρυ προγραμμα του την σειρα The Κ2 σε μια σιγουρα εντελως ακαταλληλη ωρα μεσανυχτα και 12 με διπλα επεισοδεια Δευερα Τριτη τελειωνοντας την σειρα μεσα σε 4 εβδομαδες

Αυτη την φορα θα αναφερω οσες σειρες γνωριζω να εχουν παιχθει στην ελληνικη τηλεοραση με στοιχεια όπως καταγραφηκαν από κυριως επισημα site. Επισης προσθετω συντομα σχολια στις σειρες που εχω δει μεχρι τη ωρα  που γραφηκε αυτό το αρθρο. 

 

 

Jewel of the palace 대장금 TV 100  2014

 

Το Κόσμημα του Παλατιού είναι μια ιστορική σειρά σε σκηνοθεσία Λη Μπιουνγκ Ούν και παραγωγή του πολιτιστικού δημόσιου τηλεοπτικού δικτύου της Κορέας MBC. Με κόστος 15 εκατομμύρια δολάρια και έσοδα από τις πωλήσεις σε 90 χώρες ανά τον κόσμο να ξεπερνούν τα 40 εκατομμύρια δολάρια αποτελεί την αιχμή του δόρατος των τηλεοπτικών παραγωγών από τη χώρα της Πρωινής Γαλήνης. Είναι η σειρά με τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης εντός κι εκτός Κορέας. Σύμφωνα με την AGB η σειρά έφτασε το 57% τηλεθέασης στην Κορέα ενώ στις υπόλοιπες χώρες άγγιξε ακόμη υψηλότερα ποσοστά.

Η σειρά μεταδίδεται σε πρώτη πανελλήνια μετάδοση από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης.

https://www.facebook.com/tv100thessaloniki/posts/10152024389203691/ 

Είναι η αγαπητή σειρα μιας οικογενειακης φιλης Ειψχα   δει ελαχιστα επεισοδια και μου φανηκε ιδιατερα καλη ,. Παει αρκετος καιρος από τοτε…

 

Missing you  보고싶다  /TV 100  2015 *

  To «Μου λείπεις» είναι μία απόλυτα δραματική ιστορία με τραγικούς ήρωες που αγγίζουν σχεδόν την αριστοτελική διάσταση του όρου. Ένα ερωτικό τρίγωνο αθώο και την ίδια στιγμή τρομακτικό, ένα οπτικό θέαμα δυνατών εντυπώσεων όχι μόνο εξαιτίας του σεναρίου, αλλά και εξαιτίας της κινηματογραφικής του αισθητικής. Μια ιστορία τριών νεαρών, καθηλωμένων στην εφηβική τους ηλικία και εγκλωβισμένων σε εικόνες μιας ζωής που επιλέχθηκε για αυτούς, ιδωμένη από μια ρομαντική εκφραστική οπτική. Μέσα από μια σειρά συμπτώσεων, αντιθέσεων, συγκρούσεων αλλά και προσωπικών τους επιλογών ξανασυναντιούνται σε ένα παρόν το οποίο στηρίζει όλη του τη δυναμική στις συνθήκες τους παρελθόντος.

 Η συχνή χρήση μοτίβων που λειτουργούν ως το μέσο αναγνώρισης των δύο βασικών πρωταγωνιστών, όπως και η χρήση επαναλαμβανόμενων «κλισέ», δεν αποτελεί απλά και μόνο ένα στοιχείο δοκιμασμένης επιτυχίας. Αποκτούν λειτουργικότητα, ως ένα ακόμα δραματουργικό στοιχείο. Οι έντονα συναισθηματικοί διάλογοι, οι γεμάτες αγωνία σκηνές όπως και οι κωμικές στιγμές «χρωματίζουν» τους ήρωες, τους διαφοροποιούν και τους δίνουν υπόσταση.

 Οι εντυπωσιακές ανατροπές προκαλούν τον θεατή, τα συνεχόμενα flash back κάθε άλλο παρά οπισθοδρομούν τις εξελίξεις, αλλά διατηρούν το διαλεκτικό παιχνίδι ανάμεσα στο παρόν και το παρελθόν αναλλοίωτο και επιτρέπουν στους πρωταγωνιστές να καλύψουν το χρόνο που χάθηκε, να κατανοήσουν τις πράξεις και τις συμπεριφορές τους και να ανακαλύψουν νέες αξίες ,καθώς όλοι διαδέχονται όλους στο ρόλο του θύτη και του θύματος.

 Η σειρά, παραγωγής 2013 του τηλεοπτικού δικτύου της Κορέας MBC, αποτελεί ένα άνοιγμα της Δημοτικής Τηλεόρασης Θεσσαλονίκης σε ένα ευρύτερο τηλεοπτικό κοινό που αναζητά μια διαφορετική οπτική στην τηλεοπτική πραγματικότητα.

 Με δυνατές ερμηνείες από το πρωταγωνιστικό ζευγάρι, την Youn Eun Hye και τον Park Yoo Chun, αλλά και μια συγκλονιστική παρουσία του πολύ νεαρού Yoo Seung Ho, πλαισιωμένες από πανέμορφες, συναισθηματικές μελωδίες το «Μου λείπεις» αποτελεί μια διαφορετική πρόταση για τη νέα τηλεοπτική χρονιά από τη Δημοτική Τηλεόραση Θεσσαλονίκης. 

Ηταν η δευτερη σειρα που παιχτηκε στην δημοτικη τηλεοραση προτου ακομη την παρω χαμπαρι … Δυστυχώς δεν την εχω δει και δεν μπορω να σχολιασω

 

Descendants of the sun  태양의 후예 /TV 100  2016*  και ERTFLIX

Οι απόγονοι του ήλιου, είναι η σειρά φαινόμενο του K-Drama. Το «Descendants of the Sun» ξεχώρισε ως η πιο δημοφιλής σειρά της χρονιάς που λανσαρίστηκε το 2016, και ήταν αυτή που βοήθησε στην καθιέρωση του K-Drama παγκοσμίως. Γνωρίζοντας τεράστια επιτυχία στη Νότια Κορέα (με ένα από τα επεισόδια να αγγίζει το 40% της τηλεθέασης) και έχοντας ταξιδέψει στον κόσμο, η σειρά, αφού μεταφράστηκε σε περισσότερες από 30 γλώσσες, συνδέθηκε ακόμη και με την αύξηση του τουρισμού στη Νότια Κορέα, καθώς και με την προώθηση του Korean Wave στον κόσμο. Η σειρά έχει «επισκεφθεί» ξανά την Ελλάδα, αφού γυρίσματά της έλαβαν χώρα στη Ζάκυνθο, τη Λήμνο και την Αράχωβα.

Περισσοτερη περιγραφη στο  https://press.ert.gr/grafeio-typou-ert/to-ertflix-ypodechetai-tis-kalyteres-koreatikes-seires-to-k-drama-einai-edo/

Κορυφαια σειρα στην κορεα με <42% τηλεθεαση Πηρε 16 βραβεια https://asianwiki.com/Descendants_of_the_Sun

«Μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε» θα ηταν το συμπερασμα των βασικων χαρακτηρων της σειρας.  

Την σειρα την ειδα μεσα στο την διαδικτυακή πλατφόρμα της ERT.περογραφει την ζωη δυο ζευγαριων  , δυο αξιωματικων του στρατου των ειδικων  δυναμεων και δυο γυναικων με τις οποιες είναι σε ερωτα αλλα και …συνεχειες κοντρες.  Ζουνε μεσα σε αντιξοες καταστασεις σε ξενη χωρα (Oruk καπου στην μεση ανατολη) Η λογικη  της ηταν σαν καθημερινης σειρας. Σε ένα επεισοδειο φανηκαν και ελληνικα σαντουιτς

Το μεγαλυτερο  μερος της σειρας ηταν γεματο με τις αστειες κοντρες μεταξυ τους και δεν με ενδιεφερε καθολου οπως και το αποτομο ανοητο κλεισιμο της σειρας στον Καναδα Σε αντιθεση οι ιστοριες δρασης η δραματος (σεισμος μια μαζη σε άλλη χωρα  οι υπηρεσιες των γιατρων , το πεσιμο  του αυτοκινητου στο γρεμο της κοπελας) ηταν πολύ καλες και ανεβασαν την βαθμολογια για τελικο αποτελεσμα.  

Η μανα μου και η γυναικα μου εμειναν καθηλωμενες στην τηλεοραση αλλα εγω απλα εντυπωσιασμενος σε αυτές τις σκηνες.     

Verdict : 6+/10  η γυναικα μου 8/10

 

(*) Και για τις δύο παραγωγές, όπως επισημαίνεται, δεν ξοδεύτηκε ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του δήμου Θεσσαλονίκης, καθώς η όλη συμφωνία καλύφθηκε από συμψηφιστική διαφήμιση. Μένει να δούμε αν οι δύο αυτές σειρές θα καταφέρουν να μαγνητίσουν και τα βλέμματα των Μακεδόνων τηλεθεατών.

Πηγη. https://www.thestival.gr/eidiseis/vouleutikes-ekloges/122663-erxontai-koreatikes-seires-stin-tv100/

  

The K2 Star 2020

Ο Ζε-χα Κιμ είναι ένας κορυφαίος μισθοφόρος στρατιώτης, που εργάζεται για μια ιδιωτική εταιρεία παροχής στρατιωτικών υπηρεσιών, με την ονομασία Blackstone, στο Ιράκ.

Το ψευδώνυμό του είναι «Λύκος», αφού είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους στρατιώτες, επιδεικνύοντας γενναιότητα και εξαιρετικές δεξιότητες μάχης. Είναι ερωτευμένος με τη Ράνια, μια γυναίκα ιρακινής καταγωγής, η οποία εργάζεται επίσης σε στρατιωτική βάση. Ο Ζε-χα της κάνει πρόταση γάμου και της υπόσχεται να επιστρέψουν μαζί στην πατρίδα του για να παντρευτούν.

Όμως η ζωή τους επιφυλάσσει μια τεράστια ανατροπή, όταν ο Ζε-χα γίνεται μάρτυρας της δολοφονίας της. Ο Ζε-χα κατηγορείται άδικα για τον φόνο και αναγκάζεται να γίνει φυγάς για να ξεφύγει από την Interpol. Δεν μπορεί να καταλάβει γιατί η αγαπημένη του δολοφονήθηκε αλλά καταφέρνει με αρκετές δυσκολίες, να επιστρέψει στο σπίτι του στην Κορέα 

Πληρης περιγραφη στην σελιδα https://www.star.gr/tv/seires/k2/  (4 φορες μεγαλυεροι κειμενο )

Η δευτερη κορεατικη σειρα , και η πρωτη που ειδα ολοκληρη. Μια σειρα γεματη αγωνια και ανατροπες από την αρχη μεχρι το τελος και όπως και οι υπολιπες σειρες με παντα ένα ηθικο διδαγμα.  Αρκετες μαχες με τις τυπικες ασιατικες πολεμικες τεχνες.Υπαχει και ερωτικο στοιχειο που ερχεται σε δευτερη θεση μεσα στο σεναριο. Πολύ καλο σεναριο και δυνατοι διαλογοι υψηλου IQ που διαφερουν παρα πολύ από τις τυπικες δυτικες σειρες.

8+/10

Η σειρα βρισκοταν στην 3-4 θεση στο twitter εκτος από τα τελευταια επεισοδια που τιναχτηκε στο #1 αν και με σχετικα μετρια τηλεθεαση . Κανονικα θα επρεπε να την εβαζαν σε καλυτερη ωρα παρολοπου στο πρωτο επεισοδιο ηταν ιδοατερα βιαιο

 

Goo family book 구가의 V 100  2020

Σειρα του 2016

Περίληψη: O Τσόι Κανγκ Τσι (Lee Seung Ki) είναι ο γιος του Γκου Ουολιόνγκ (Choi Jin Hyuk), ενός μυθικού πλάσματος, που είναι μισός άνθρωπος και μισός ζώο και της Γιουν Σόουα (Lee Yeon Hee/Yoon Se Ah), μιας κοπέλας που οδηγήθηκε στην σκλαβιά από δόλο. Ο Γκου Ουολιόνγκ είναι ο φύλακας του όρους Γίρι και θέλει να γίνει άνθρωπος για να περάσει τη ζωή του συντροφιά με τη Σόουα. Η μοίρα όμως έχει άλλα σχέδια και όταν ο Γκου Ουολιόνγκ σκοτώνεται ο Κανγκ Τσι θα μείνει ορφανός, όταν θα τον αφήσουν σε ένα καλάθι στο ποτάμι..Θα μεγαλώσει στην οικογένεια Πακ, μια πλούσια οικογένεια που διατηρεί πανδοχείο και θα τον υιοθετήσει ο οικονόμος Τσόι, που είναι ο διαχειριστής του Πανδοχείου. Όταν το Πανδοχείο και ο ιδιοκτήτης του θα βρεθούν στο στόχαστρο του Τζο Κουαν Ουνγκ, ενός δολοπλοκου πρώην πολιτικού η γαλήνη όλων θα διαταραχθεί. Ο άρχοντας Πακ θα δολοφονηθεί, η κόρη του Τσονγκ Γιο θα πουληθεί ως παλλακίδα και ο γιος του Τε Σο θα βιώσει κάθε εξευτελισμό. Μέσα στην τραγωδία ο Κανγκ Τσι θα ανακαλύψει τη διττή του φύση ως μισός άνθρωπος και μισός ζώο και θα ερωτευτεί την Νταμ Γιο Ουόλ (Bae Suzy), με την οποία τον συνδέει μια ιστορία στο παρελθόν προσπαθώντας να γίνει άνθρωπος, ψάχνοντας το Βιβλίο της Οικογένειας Γκου. Στην αναζήτηση της ανθρώπινης φύσης του θα βρει έναν απρόσμενο σύμμαχο στο πρόσωπο του Ναύαρχου Γι Σουν Σιν.

https://fm100.gr/shows/single/vivlio-tis-oikogeneias-gu-gu-family-book

Μια πολύ αγαπημενη σειρα στην γυναικα μου που της αρεσουν οι ρομαντικες ιστοριες  Συνολο 24 επεισοδια.  Καθηλωτικη και αφθονη δραση   αλλα και ενας ερωτας  με πολλη συγκινηση και γελια . Πολυ ομορφο και πολιστισμενο σεναριο , ημεπσα που διακρινει ολο τον κοσμο εκεινη της εποχης και το γελιο [που προσφερουν ερωτικες πολλες σκηνες του Kang JI

H συμπεριφορά  των λαικων τυπων στους κοινωνικα ανωτερους είναι ιδιαίτερα ενδιαφεουσα ! Το κοριτσι του είναι ιδιατερα ομορφο ενώ ο Choi δειχνει σαν ένα κλασσικο χωριατοπαιδο. Το περιβαλλον του 1400+ διχνει ιδιαιτερο ενδιαφερον για την διαρρύθμιση της κοινωνιας εκεινες τις παλιες εποχες. Επισης και η κινεζικη γραφη που χρησιμοποιουνταν εκεινη την εποχη αντι της πιο συγχρονης κορεατικης .  Πολεμικες τεχνες βασισμενες κυριως   σε μαχες με σπαθια. 

8+/10  η γυναικα μου 10/10

Η σειρα δεν υπαρχει στο internet – youtube  Τα κοντερ της AGB εδιξαν μεχρι και 23% τηλεθεαση στη κορεα όπως αναφερεται στη σελιδα του στο Wikipedia

  

Ghost 유령  /TV 100 2021

O Γου Χιουν Κιμ είναι ο προϊστάμενος του τμήματος ηλεκτρονικού εγκλήματος, το οποίο ερευνά μια υπόθεση παράνομων στοιχημάτων και τζόγου στο διαδίκτυο. Νότια Κορέα, Χονγκ Κονγκ και Κίνα συνεργάζονται για να συλλάβουν όσους εμπλέκονται με την ιστοσελίδα. Όταν ο Κιμ μαζί με την ομάδα του βρίσκουν την τοποθεσία της ιστοσελίδας και κάνουν επιδρομή στο χώρο, όλα τα δεδομένα της καταστρέφονται άμεσα, από ένα πρόγραμμα που έχει εγκαταστήσει κάποιος με το ψευδώνυμο Άδης. Η ομάδα χρησιμοποιεί εντολή traceroute για να εντοπίσει τα ίχνη του.

Εν τω μεταξύ, μια διαδικτυακή φήμη εξαπλώνεται για ένα σεξουαλικό σκάνδαλο με μια δημοφιλή ηθοποιό, την Χιο Τζουνγκ Σιν, η οποία αφήνει ένα μήνυμα "Θέλω να πεθάνω" στο twitter της και μετά αυτοκτονεί, πηδώντας από το διαμέρισμα της. Ο Κιμ και η ντετέκτιβ Γκανγκ Μι Γιου ακολουθώντας τα ίχνη του Άδη καταφθάνουν στο διαμέρισμα της ηθοποιού, όπου ανακαλύπτουν πως το λάπτοπ της έχει χακαριστεί από εκείνον.

Στη συνέχεια, η ομάδα ξεκινά μία διαδικτυακή έρευνα, καθώς πιστεύει πως η ηθοποιός δολοφονήθηκε και ο φονιάς της βρισκόταν στον τόπο του εγκλήματος και προσπαθούσε να καλύψει τα ίχνη του.

Άκρως καθηλωτικό και συναρπαστικό αστυνομικό, το οποίο είχε πολύ υψηλή τηλεθέαση στην χώρα, ενώ προβλήθηκε και στην Ιαπωνία.

http://www.kulturosupa.gr/ayta-kai-alla/%CE%BA-dramas--9779/

 Μια σειρα σχeδον ‘τρομου’  σε οσους είναι insiders στα computers γεματο περιπετεια και δραση Ιδιαιτερα καθηλωτικη και εντυπωσιακη με την δομη της που βασίζεται σε απιστευτες λεπτομεριες καθως αναδιπλωνεται η ιστορια προκειμενου να λυθει το παζλ.  Το φαντασμα (ο κακος της ιστοριας κατ’ εμε αν και πολλοι θα θεωρουσαν τον ιδιο τον πρωταγωνιστη που βγηκε στην επιφάνεια σαν πρωην μυστικος χακερ με το ονομα αδης ) είναι υπαρκτός χαρακτηρας που αποκαλυπτεται  από την αρχη αλλα γυρω στο μεσο της σειρας αντιλαμβάνεται κανεις τον ρολο του. Το πιο δυσκολο κομματι του παζλ είναι να αποδειχτεί η ενοχη του καθως   όλα τα ιχνη  χανονται .Ο Κιμ και η ομαδα του τελικα τα καταφερνουν . Πως το κανουν ? Δειτε την σειρα

Αληθοφανη σουρραλιστικα ιντερνετικα σεναρια.  Εκεινες τις μερες μου ‘χαλασε’  και το computer..

9+/10  η γυναικα μου 3 (τα γραμματα ηταν πολύ μικρα)

Η σειρα βρισκεται επισης στο youtube από την SBS :

https://www.youtube.com/playlist?list=PLShqORWiDquNaOh1T6PR7AraAXA_gYu-o

 

Just dance 땐뽀걸즈 /  ERTFLIX

Η σειρά δεκαέξι επεισοδίων ακολουθεί τη ζωή και την εξέλιξη των μαθητριών ενός λυκείου στη πανέμορφη πόλη Τζεότζ της Νότιας Κορέας, με κεντρικό γνώμονα τη συμμετοχή τους στην ομάδα χορού. Τα κορίτσια κυνηγούν τα όνειρά τους, η καθεμιά με τον δικό της τρόπο, και ακόμα και όταν η σχολική καθημερινότητα δεν τους αφήνει περιθώρια, εκείνες παλεύουν και αγωνίζονται για ένα λαμπρό μέλλον στη showbiz.

https://press.ert.gr/grafeio-typou-ert/to-ertflix-ypodechetai-tis-kalyteres-koreatikes-seires-to-k-drama-einai-edo/

Snippets της σειρας επίσημη πηγη κορεατικα  ¨ https://www.youtube.com/watch?v=5rQoVx1wb_Y&list=PLEPoYg6Tp6FY4A2ztWcqBIwbSJdsYWIm2

 Η αποψη μου: η σειρα είναι πολυ καλη στο δευτερο μερος μετα το 9ο επεισοδιο. ΒΑσιζεται περισσοτερο στην ψυχολογια των 8 κοριτσιών και την αγωνια τους να πετυχουν σαν χορευτικη ομαδα .οπως και στην σχεση της μ ένα αγορι που ειχε απωθημενο να γινει χορευτης με πολλα συγκινητικά σημεια .  Εχει πολλα χρησιμα μυνηματα ειδικα για την νεολαια Αλλα μεχρι εκει, το υπόλοιπο μερος καταναλωθηκε μεσα περιττες συζητησεις και καυγαδες.  Το παιχνιδι με τις καμερες δινει μια άλλη διάσταση στην ανιαρη σε δραση σειρα  .

6.5/10

Η σειρα ειχε πολύ χαμηλη εθνικη τηλεθεαση (2.5%) οπως αναφερεται στην σχετικη σελίδα στο asianwiki  

 

Dream high  드림하이 –ERTFLIX 

 Από σήμερα τα αστέρια της K-Pop λάμπουν στο ERTFLIX. Η σειρά ενθουσίασε το εφηβικό και νεανικό κοινό, καταλαμβάνοντας συνεχώς τις πρώτες θέσεις σε τηλεθέαση στη Νότια Κορέα και σαρώνοντας στα KBS Drama Αwards. Διάσημα μουσικά ταλέντα όπως οι IU, Bae Suzy, Ok Taec-yeon και Ham Eun jung, μερικά από τα οποία απογείωσαν την K-Pop, τραγουδούν, αγωνίζονται και κυνηγούν το όνειρο τους σε μια άκρως νεανική σειρά.

Δεκαέξι επεισόδια γεμάτα μουσική όπου τα είδωλα της Κ-Pop βρίσκονται στο Kirin Art School, ένα σχολείο στο οποίο φοιτά η ελίτ όσων επιθυμούν να κάνουν διεθνή μουσική καριέρα. Αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες υποδύονται νέους από διαφορετικούς κόσμους, που συναντιούνται για να αναπτύξουν τα ταλέντα τους αντιμετωπίζοντας συνεχείς προκλήσεις.

https://press.ert.gr/grafeio-typou-ert/to-ertflix-ypodechetai-tis-kalyteres-koreatikes-seires-to-k-drama-einai-edo/

16 επεισόδια με sequel την επομενη χρονια με νέο cast.  Οοως αναφερεται στη wiki σελιδα  της η σειρα απεσπασε 15 βραβεια την περιοδο  2011-13 Η  τηλεθεαση  εφτασε μεχρι και 18%  (μεσος ορος 14) Πρωταγωνιστει η Bae Suzy από το “Βιβλιο  GU“και το ‘φαντασμα’ σε Β ρολο (καθηγητης της ομαδας της )

Η πιο ενδιαφερουσα σειρα στο ERTFLIX με πολύ δυνατη ιστορια  που σε κανει να προχωρήσεις αμεσως στο επομενο επεισόδιο Γεματη δραση από το πρωτο και ολας επισοδειο χωρις κενα με την κορυφωση προς το τελος. Πιο κοντα στα δυτικα προτυπα με ελαχιστα «ανεκδοτα» . 

Τρια  ‘προβληματικα’  παιδια  που κανονικα δεν θα περνουσαν την οdition στην σχολη  τραγουδιου με την βοηθεια ενός πολύ εμψυχωτκου coach κατάφεραν το ακατορθωτο. Μια σειρα επισης με παρα πολλα μυνηματα

Σημειωση : από την ομάδα του dream high – 6 ατομα ) ολοι τους είναι ταγουδιστες εκτος του Kim Soo-hyun που είναι ηθοποιος.  Ο JY Park μιμειται πολυ καλα τον Mr Bean

Εγω 8/10   Γυναικα μου 6

Δε γνωριζω να υπαρχουν αλλες σειρες στην ελληνικη τηλεοραση  ,γιατι αναφερομαι μονο σε δυο καναλια Αν κανεις αλλος γνωριζει ας μου αναφερει περισσοτερα στα σχολια

Ευχαριστω

 

 

 

Comments

Popular posts from this blog

Gumus a tv series with side effects !

Baraem and commentary on .... (read inside !)

A primer for anyone in heavy meNtal music