Παρουσιάστεεεεεεε!

Παρουσιάστε (ενα συντομο σχολιο γραμμενο στον αυτοματο με την μεθοδο του chaos writing "καταθεση σκεψεων στο μιξερ" - κι οποιος καταλαβει.  (editing unnecessary )

Μετά το Κάτω παρτάλι τον αστέρα Ραχούλας και το Πέτα τη φριτέζα ο Μάκης πιτταράς ξαναχτυπά με μία δυνατή καινούργια και καθαρά ελληνική σειρά με των τίτλο παρουσιάστε

Η σειρά παρουσιάζει διάφορες τρελές και απίθανες καταστάσεις μετα την συνενωση δυο στρατοπεδων σε ενα κοινο χωρο: φανταροι και καταδρομεις στον ιδιο χωρο.

Ενδεικτικά αναφέρω  μερικές από αυτές

Μία βόμβα αναστατώνει το στρατόπεδο και οι διοικητές Γούλας και Σκορδάς αναλαμβάνουν να την αφοπλίσουν
Οι διοικητές βρισκονταν σε μόνιμη έχθρα όλα τα προηγούμενα χρόνια λόγω μιας γυναίκας Μετα το παρπανω συμβαν εγιναν στενοι φίλοι σαν ...πιτσουνακια. Τα 'σωθικα' τους ομως ειχαν... εντελως  διαφορετικη γνωμη οπως γνωματευσε ο γιατρος!!
Η ιλαρα εξαπλώνεται στο στρατοπεδο και ολοι κλεινονται  σε .. καραντινα (απιστευτες σκηνες a la covid)
Εμφανιζονται φαντασματα .Ειναι οντως ετσι; Ο 'εξορκιστης' θα λυσει το προβλημα;

Η σειρα εκπεμπεται απο το καναλι του  ANT1 καθε Δευτέρα και Τρίτη με διπλό αυτοτελές επεισόδιο.Η βασικη υποθεση ενσωματωνει δυο παραλληλες ερωτικες ιστοριες : Ο έρωτας μιας μεσηλικης κυρίας με τον διοικητη της μιας μοναδας και η ερωτική ιστορία ενός φαντάρου με μία κοπέλα από το χωριό.

Το επίπεδο της σειράς  δυστυχως ειναι πολυ χαμηλο σε σχεση απο τις αλλες σειρες του ΑΝΤ1 Πολλες απο τις ιστιοριες του κανουν κοιλια παρολο που το pace ειναι γρηγορο καθε ιστορια εχει καλο τελος . Ειναι η μονη σειρα που με κάνει να πεθαίνω στα γέλια.  Ο ρολος του Ελτον ειναι ιδιαιτερα αξιαγαπητος και ισως ο καλυτερος. 

Συγκρινοντας μεταξύ των άλλων σειρών του ANT1, βαθμολογώ τις σειρες ως εξης:

  • Η φωτο της ζωης σου 9/10  : μια απο τις καλυτερες παραγωγες για το  2021
  • Ηλιος 8/10 
  • Χαρά με 7.5/10 η πεμπτη σεζον ειναι  καλυτερη απο την περσινη (δες σχετικο post μου )
  • Η φαμιλια με 7/10
  • Παρουσίαστε 4.5-5.5 /10

Καθε επισοδειο συνοδευεται με το πολυ 200 μυνηματα στο twitter. σε αντιθεση τα ποσοστα τηλεθεασης εινια περιπου 11-12% 

Τα πρωτα επισοδεια ητα πιο συχαριστα απο τα τελευταια

Μία σειρά που αξίζει να βλέπετε μόνο για τις τρελές ατάκες και το ...το απίστευτο γέλιο. Αναρωτιειμαι αν η σειρα θα μεινει διαχρονικη οπως οι παλιοτερες "Της Ελλαδας τα παιδια" η "λουφα και παραλλαγη"




Comments

Popular posts from this blog

Gumus a tv series with side effects !

Baraem and commentary on .... (read inside !)

Ερωτας φυγας: σχολια , facts , info