Κηπουρου !!!!
Η κηπουρού είναι απο τις αγαπημένες μου σαλάτες.
Μέχρι τώρα αγόραζα σαλάτες απο τα σούπερ μάρκετ ,αν και ήξερα οτι η κατασκευή της είναι σχετικά εύκολη.
Η καλύτερη μάρκα είναι αυτη της Αμβροσίας που παράγεται στην Σινδο Θεσσαλονίκης .
Παρατήρησα ακομη ότι η ίδια εταιρία παράγει και την σαλάτα που πουλάει ένα γνωστό γερμανικό υπερμαρκετ με την ιδια σχεδοιν ποιότητα αν και από εχει λιγότερη μαγιονέζα από ότι η κλασική της Αμβροσίας.
Αν και βρήκα συνταγή σε μια σελιδα , στην παρακάτω κατασκευή ακολούθησα δικό μου τρόπο !
Στην φωτογραφία βλεπετε το μείγμα των λαχανικών παυ έβαλα : καρώτο σέλινο ρεπάνι μεγάλο και πράσο ψιλοκομμένο , με τυχαία αναλογία υλικών .
Για ακόμη καλύτερα , εν σχεση με τις προηγούμενες δοκιμές μου (άλλες δυο ) , άφησα τα λαχανικά να κάτσουν περίπου 2 ώρες κατω από ζεστό αέρα ετσι ώστε να φύγει η υγρασία τους. Την πρώτη φορα που δοκίμασα τα ανακάτεψα με την μαγιονέζα αμέσως μόλις τα άλεσα στον τρίφτη , την δεύτερη φορά τα χτύπησα στο μπλέντερ τα άφησα περίπου 1 ώρα κάτω από τον ζεστό αέρα του air-conditioner . Παρολ αυτά ολη η υγρασία τους και αυτή την φορά δεν εφυγε ! Και στο τέλος ανακάτεψα με λίγο ξύδι όπως έγραφαν οι συνταγές
Τα υλικά ηταν περίπου ½ του κιλού σε βάρος
Μετά πρόσθεσα μαγιονέζα και στραγγιστό γιαούρτι και λίγη μουστάρδα και το ανακάτεψα καλά
Το αποτέλεσμα ηταν μια τελεια κηπουρού !
Δοκιμαστε το !
Μέχρι τώρα αγόραζα σαλάτες απο τα σούπερ μάρκετ ,αν και ήξερα οτι η κατασκευή της είναι σχετικά εύκολη.
Η καλύτερη μάρκα είναι αυτη της Αμβροσίας που παράγεται στην Σινδο Θεσσαλονίκης .
Παρατήρησα ακομη ότι η ίδια εταιρία παράγει και την σαλάτα που πουλάει ένα γνωστό γερμανικό υπερμαρκετ με την ιδια σχεδοιν ποιότητα αν και από εχει λιγότερη μαγιονέζα από ότι η κλασική της Αμβροσίας.
Αν και βρήκα συνταγή σε μια σελιδα , στην παρακάτω κατασκευή ακολούθησα δικό μου τρόπο !
Στην φωτογραφία βλεπετε το μείγμα των λαχανικών παυ έβαλα : καρώτο σέλινο ρεπάνι μεγάλο και πράσο ψιλοκομμένο , με τυχαία αναλογία υλικών .
Για ακόμη καλύτερα , εν σχεση με τις προηγούμενες δοκιμές μου (άλλες δυο ) , άφησα τα λαχανικά να κάτσουν περίπου 2 ώρες κατω από ζεστό αέρα ετσι ώστε να φύγει η υγρασία τους. Την πρώτη φορα που δοκίμασα τα ανακάτεψα με την μαγιονέζα αμέσως μόλις τα άλεσα στον τρίφτη , την δεύτερη φορά τα χτύπησα στο μπλέντερ τα άφησα περίπου 1 ώρα κάτω από τον ζεστό αέρα του air-conditioner . Παρολ αυτά ολη η υγρασία τους και αυτή την φορά δεν εφυγε ! Και στο τέλος ανακάτεψα με λίγο ξύδι όπως έγραφαν οι συνταγές
Τα υλικά ηταν περίπου ½ του κιλού σε βάρος
Μετά πρόσθεσα μαγιονέζα και στραγγιστό γιαούρτι και λίγη μουστάρδα και το ανακάτεψα καλά
Το αποτέλεσμα ηταν μια τελεια κηπουρού !
Δοκιμαστε το !
Comments
Post a Comment